Mijn Leestipper: een gloednieuwe dienst van de Bib

Mijn Leestipper

Met Mijn Leestipper wil de bib van Lede je - in primeur enkel voor de bibliotheken van Lede en Brugge - blijvend adviseren en inspireren met leestips op maat van elke lezer. Mijn Leestipper geeft je elke maand 30 nieuwe romans speciaal voor jou geselecteerd. We selecteren de boeken op basis van je leesvoorkeuren, je uitleenhistoriek en de collectie Nederlandstalige fictieboeken van de bib.

Heb je soms moeite met het vinden van een goed leesboek?

Wil je graag je nieuwe favoriete auteur leren kennen?

Of staat je leeslijstje nog niet vol?

Kortom, heb je nood aan nieuw leesvoer en wil je graag persoonlijk leesadvies van je bib?

Ga naar Mijn Leestipper en ontdek wat we speciaal voor jou hebben geselecteerd uit onze ruime collectie Nederlandstalige fictieboeken. Elke maand krijg je een nieuwe pagina vol met leestips, gegroepeerd per thema. Mijn Leestipper is gekoppeld aan je Mijn Bibliotheek-account.

Dit project werd uitgewerkt samen met Cultuurconnect, de bibliotheken van Brugge en de collega's van de BibArt-bibliotheken.

Datum van het bericht: vrijdag 13 september 2019