Naar inhoud

Ontdek onze voorlees- en vertelactiviteiten!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Meneer Zee

Voorlezen in de bib, een vertelvoorstelling in GC De Volkskring of een pyjamaverhaaltje voor het Slapengaan: er is heel wat te doen in de bib!

23/03, 11u: Voorlezen in de bib

Studenten van de lerarenopleiding Odisee - Aalst lezen voor in de bib van Lede op zaterdag 23 maart om 11 uur. De toegang is gratis. Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

 

24/03, 14u: Vertelvoorstelling Meneer Zee, GC De Volkskring

Op zondag 24 maart om 14 uur vertelt Meneer Zee over Galileo Hannibal Columbus Blauw, een vogeltje dat zich anders voelt. Galileo gaat op wereldreis en leert dat vriendschap het allerbelangrijkste is.

Deze voorstelling gaat door in GC De Volkskring en is voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten kosten, 3 euro of 5 UiTPAS-punten. Met een UiTPAS met kansentarief betaal je 1,50 euro. Inschrijven kan in de bibliotheken of via www.bibart.be/webshop.

 

29/03, 19u: Verhaaltje voor het slapengaan

Trek je beste pyjama aan voor het leukste voorleesuurtje! Op vrijdag 29 maart om 19 uur organiseren we in de bib van Lede een knusse verhaaltjesavond voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Terwijl de kinderen genieten van een verhaal, kunnen ouders snuisteren in de bib. Voorleesexperts staan klaar met een kop koffie en toffe boekentips. Het voorleesuurtje is gratis. Inschrijven kan je via deze link.

Datum van het bericht: vrijdag 15 februari 2019