Activeer je uitleengeschiedenis

Stapeltje_Boeken

Vanaf volgend jaar bieden we jullie - als eerste bibliotheek in Vlaanderen samen met Brugge - gepersonaliseerde leestips aan via de website van de bib. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op de inhoud van het boek, jouw leesprofiel en uitleenhistoriek. Wil je vanaf volgend jaar graag leestips op maat ontvangen, activeer dan nu alvast je uitleenhistoriek op mijn.bibliotheek.be, onderaan de pagina bij het overzicht van je uitleningen. Beschik je nog niet over een Mijn Bibliotheek account, maak er dan eentje aan via mijn.bibliotheek.be.

De ontwikkeling van deze aanbevelingsdienst voor boeken is een samenwerking tussen de bibliotheek van Brugge, Lede (BibArt) en Cultuurconnect.

Meer informatie over de dienst: www.cultuurconnect.be/recommender.

We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkeling van deze nieuwe dienst. Beschik je nog niet over een Mijn Bibliotheek account, maak er dan eentje aan via mijn.bibliotheek.be.

Voor deze gepersonaliseerde leestips zijn we overig nog op zoek naar een leuke naam. Geniale ideeën of gewoon een voorkeur, geef dit door via dit formulier.

Datum van het bericht: woensdag 26 september 2018