Bibliotheek Oordegem opent haar deuren

Affiche

Naar aanleiding van de jaarlijkse kermis slaan het Davidsfonds en de bibliotheek de handen in elkaar met een tentoonstelling in de bibliotheek van Oordegem. Een ideale manier om de bib op een andere manier te leren kennen! We stellen schilderijen van Michaël en Marleen Hofman tentoon van 24 tot en met 26 augustus in de uitleenpost in Oordegem.

Tijdens het kermisweekend kan je in de bibliotheek terecht voor de tentoonstelling van deze schilders. Op vrijdag 24 augustus wordt tijdens een openingsreceptie het startschot gegeven van de opendeurdagen. De tentoonstelling is ook geopend op zaterdag van 10 tot 12u en van 17 tot 21u en op zondag van 10 tot 12u en van 16 tot 20u.

Afsluiten doen we op maandagnamiddag met een vertelnamiddag voor kinderen van vijf tot negen jaar.

Je bent  vanaf 14 uur welkom in de bibliotheek van Oordegem om te luisteren naar dit grappig verhaal. Nadien knutselen we erop los tot 16 uur. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

Op een dag wordt de muis door een wolf opgegeten en belandt in diens maag. Daar blijkt hij niet de enige te zijn: er woont al een eend! Het leven in de buik van de wolf blijkt zo slecht nog niet. Totdat een jager ten tonele verschijnt ...

Inschrijven is gratis en kan via deze link.

Datum van het bericht: donderdag 26 juli 2018