Bevestig je inschrijving voor de bibnieuwsbrief

Nieuwsbrief_afbeelding

Onze bibliotheeknieuwsbrief heeft na een jarenlange traditie meer dan 6.000 volgers. Omwille van de GDPR (strengere Privacyregels van Europa) hebben we jullie herinschrijving nodig, we willen jullie niet graag verliezen! Schrijf dus gerust opnieuw in!

Bibliotheek Lede en het gemeentebestuur respecteren je privacy zoals vermeld in de GDPR-wet (General Data Protection Regulation). Bekijk onze privacyverklaring op onze website.

Door het formulier in te vullen, geef je de expliciete toestemming om de nieuwsbrief te blijven ontvangen. Het tijdstip van dit akkoord wordt - volgens de richtlijnen van de GDPR - ook bijgehouden.

We gebruiken deze nieuwsbrief énkel voor berichten in verband met onze bibliotheek. We hopen je van harte te blijven informeren!

Bevestig je inschrijving voor onze nieuwsbrief!

Datum van het bericht: woensdag 23 mei 2018