Naar inhoud

Jeugdboekenmaand in bibliotheek Lede

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Banner Jeugdboekenmaand 2018

De bibliotheek van Lede heeft een mooi programma klaar voor de Jeugdboekenmaand! We richten ons op de sterren en planeten met een knutselwedstrijd, voorleesmomenten, een workshop Raketbouwen en een doe-workshop ism Mira!

Op het programma:

 

  • Voorleesmomenten voor kinderen van 4 tot 9 jaar ism Odisee hogeschool op zaterdagen 3 en 17 maart van 11 tot 11u30
  • Een doe-lezing 'Tussen Sterren & Planeten' ism volkssterrenwacht Mira op zaterdag 10 maart
  • Astronaut voor de lens - green screen: Voor ons green screen word jij een echte astronaut! van 12 tot 17 maart in de bibliotheek van Lede (tijdens de openingsuren)

  • Workshop 'Bouw je eigen rakt' op zaterdag 28 maart

Doorlopend is er ook een wedstrijd raketpret met wegwerpmaterialen.

 

Haal die knutselspullen boven en maak je eigen gekke raket! Alles kan, zolang je knutselwerk maar in 3D is. Denk aan het milieu en gebruik wegwerpmaterialen zoals lege flessen, gebruikte doppen… Breng jouw raket binnen in de bib en wij stellen ze tentoon. De origineelste raketten belonen we met een toegangsticket voor Technopolis of een boekenpakket over sterren, planeten,…! Inleveren kan van 1 tot 31 maart.

 

Voor alle info en inschrijvingen verwijzen we naar www.jeugdboekenmaand.lede.be. In bijlage vind je ook de brochure met het verzamelde aanbod van de Bibart-bibliotheken. Je kan natuurlijk ook in de bibliotheek terecht voor inschrijvingen, of via 053 82 53 30.

Datum van het bericht: donderdag 22 februari 2018