Lezen for Life: boekendokter en kerstkaarten voor het goede doel!

Lezen for Life Lede

De bib laat zijn goed hart zien en pakt uit met twee acties voor de Warmste Week! We verkopen unieke kerstkaartjes met gedichten van Leedse schrijvers én organiseren een sessie van de boekendokter: voor een vrije bijdrage krijg je een persoonlijk boekenvoorschrift!

Stuur je warme wensen dit jaar op met onze kerstkaarten voor De Warmste Week! Je hebt keuze uit verschillende kaarten met een mooie kalligrafische tekst, geschreven door Mariet De Kegel, Dimitri Verbelen, Rudi De Koker en Katleen De Block. Je kan de kaarten van 1 tot 16 december kopen in de bibliotheek Lede en Oordegem. Twee kaarten voor drie euro, vier voor vijf euro. We staan ook op zaterdag 16 december op de Leedse Sterdagen!

Op 16 december - van 9 tot 12 uur - kan je op consultatie voor jouw leesverslaving. In ruil voor een vrije bijdrage krijg je een boekenvoorschrift van de bibliothecaris mét leestips op maat.

Datum van het bericht: maandag 04 december 2017