De digitale week in de bib

Digitale Week

Tijdens de Digitale Week gaat de bib multimediaal! In samenwerking met het lokaal bibliotheekverband BibArt willen we kinderen laten proeven van digitale cultuur. Wij bieden een greenscreen aan, laten een stickermachine naar de bib komen en plannen een cursus Minecraft in.

Fotoshoot in je lievelingsboek

Wou je altijd al in je favoriete boek duiken? Dit is je kans! De bib organiseert een fotoshoot waarbij jij pronkt op de cover van je lievelingsboek! Poseer voor onze camera en even later zit je op de hand van de GVR, vlieg je in een betoverde wagen met Harry Potter of klauter je in de boomhut van 14 verdiepingen!

Zaterdag 14 oktober (tijdens de verwendag), van 9-12u in de bibliotheek.

Gratis.

Stickers maken in de bib

Het fablab van Erpe-Mere komt op bezoek en brengt de stickermachine mee. Maak je eigen sticker op de computer en print hem uit. Breng een tas, fietshelm, drinkbus of brooddoos mee om te personaliseren. Geen

handige Harry? Je kan ook gewoon eens komen kijken.

Woensdag 18 oktober van 14u tot 18u in de bibliotheek van Lede.

Gratis.

Workshop Minecraft

De wereld van Minecraft is jouw zandbak waar je kan creëren wat je wil. Ontdek dit virtueel universum, bouw grote constructies of breek net alles af, ga gevechten aan …: de mogelijkheden zijn eindeloos! Tijdens deze workshop voor beginners zet je je eerste stappen in het spel.

Woensdag 29 november van 14u tot 17u in de vergaderzaal van de bibliotheek. Inschrijven via deze link.

3 EUR - UiTpas aan kansentarief.

Datum van het bericht: maandag 04 september 2017