Bibliotheek Oordegem opent haar deuren

Affiche

Naar aanleiding van de jaarlijkse kermis slaan het Davidsfonds en de bibliotheek de handen in elkaar met een tentoonstelling in de bibliotheek van Oordegem. Een ideale manier om de bib op een andere manier te leren kennen! We stellen schilderijen van Marcel Beeckman tentoon van 25 tot en met 27 augustus in de uitleenpost in Oordegem.

Tijdens het kermisweekend kan je in de bibliotheek terecht voor de tentoonstelling van deze Smetleedse schilder. Op vrijdag 25 augustus wordt tijdens een openingsreceptie het startschot gegeven van de opendeurdagen. De tentoonstelling is ook geopend op zaterdag van 10 tot 12u en van 17 tot 21u en op zondag van 10 tot 12u en van 16 tot 20u.

Afsluiten doen we op maandagnamiddag met een vertelnamiddag voor kinderen van vijf tot negen jaar. Bompa is een grote, vergeetachtige olifant. Wat ging hij alweer doen? Ontdek het op maandag 28 augustus tijdens de vertelnamiddag in de bib van Oordegem vanaf 14 uur tot 16 uur. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt! Reserveren is aangewezen en kan in de bib van Lede of Oordegem, telefonisch op het nummer 053 82 53 30 of via deze inschrijvingslink.

Datum van het bericht: donderdag 22 juni 2017