Bibliotheek blijft bereikbaar tijdens werken!

Wegenwerken

De bibliotheek én de parking tussen de bib en GC De Volkskring blijven steeds bereikbaar tijdens de werken aan de markt en omgeving. Voorlopig kan je via de Kasteeldreef (via de school en Intermezzo) de parking steeds bereiken. Vanaf 31 juli zal het kruispunt Vijverstraat-Kerkevijverstraat (lees: via de brandweer) opnieuw geopend zijn.

Vanaf 31 juli wordt het kruispunt Pastorijstraat – Kasteeldreef – Inrit De Bron / Volkskring heraangelegd. Dit zal ongeveer twee weken duren. De Kasteeldreef, gedeelte tussen inrit De Bron / Volkskring en Kasteelstraat, wordt tijdens deze periode doodlopend en er zal een keerpunt door middel van parkeerverbod voorzien worden op het einde van de straat.

Opgelet: dit is het voorziene scenario. Door de warmte kan er mogelijk vertraging optreden. Alle laatste updates vind je steeds via de website van de gemeente.

Datum van het bericht: donderdag 22 juni 2017