Veranderde verkeerssituatie centrum Lede

Werk in uitoering

Vanaf maandag 20 maart gaan de werken voor de heraanleg van de markt en omgeving in Lede de volgende fase in. De werken in de Kerkevijverstraat schuiven op richting Kasteeldreef waardoor er ter hoogte van café De Eekhoorn geen doorgang meer zal zijn. In de Kasteeldreef wordt daarom tot eind augustus dubbele rijrichting ingevoerd.

Om het dubbele richting verkeer vlot te kunnen laten verlopen wordt er parkeerverbod ingevoerd langs de kant van de pare huisnummers (behalve op de haakse parkeerplaatsen ter hoogte van Villa Letha, daar zal uiteraard wel nog mogen geparkeerd worden). Ter hoogte van het kruispunt Kasteeldreef / Kasteelstraat / Kleine Ommegangweg zal dan ook een verbod ingesteld worden voor voertuigen die langer dan 6 meter zijn. Tenslotte zal er een zone kortparkeren worden ingevoerd tussen huisnummer 43 en 55. In deze zone moet de parkeerschijf gebruikt worden van maandag tot zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Aan het Administratief Centrum starten de werken maandag eveneens.

De laatste nieuwe info vind je steeds op http://www.lede.be/nieuwsdetail.aspx?id=3125.

Datum van het bericht: vrijdag 17 maart 2017