Naar inhoud

Nieuws

 • Gezocht: Leesbeesten uit het derde tot zesde leerjaar!

  Boekenverslaafd, of gaat het lezen net niet zo vlot? In deze kinder- en jeugdjury is plaats voor iedereen! We komen de eerste keer bijeen op woensdag 3 oktober, van 13u30-14u45. Voor kinderen van het derde tot het zesde leerjaar.

  Lees meer
 • Bibliotheek Oordegem opent haar deuren

  Naar aanleiding van de jaarlijkse kermis slaan het Davidsfonds en de bibliotheek de handen in elkaar met een tentoonstelling in de bibliotheek van Oordegem. Een ideale manier om de bib op een andere manier te leren kennen! We stellen schilderijen van Michaël en Marleen Hofman tentoon van 24 tot en met 26 augustus in de uitleenpost in Oordegem.

  Lees meer
 • Fietstocht Vlieg Dwars door Lede

  De fietstocht Dwars door Lede is in Lede al lang een vaste waarde in het zomeraanbod. Voor het derde jaar slaan de bibliotheek, de sportraad en de sportdienst de handen in elkaar en bundelen als Vlieg Dwars door Lede sport, muziek, cultuur en circus.

  Lees meer
 • Stuur jouw Schoonste Dialectwoord door!

  Vanaf 18 juni gaan we op zoek naar het Schoonste Dialectwoord van Lede en deelgemeenten. Jouw favoriete woord insturen kan via een webformulier, of het stemkaartje dat je in Lede Informeert zal terugvinden. Inzenden kan tot 9 september!

  Lees meer
 • Vertel- en knutselnamiddag Oordegem

  Nieuwsgierige kinderen tussen 5 en 9 jaar zijn welkom voor vertel- en knutselnamiddag op maandag 27 augustus. Je bent  vanaf 14 uur welkom in de bibliotheek van Oordegem om te luisteren naar dit grappig verhaal. Nadien knutselen we erop los tot 16 uur. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

  Lees meer
Meer nieuws