Naar inhoud

Nieuws

 • Doe mee aan Het Groot Dictee Heruitgevonden

  Zin om je kennis te bewijzen met een uitdagend dictee? Verwacht je op vrijdag 6 december aan een gezellig en vermakelijk taalspel dat je spellingkennis en creativiteit uitdaagt. We starten in de bibliotheek van Lede om 20 uur, samen met meer dan 100 andere bibliotheken. In onze prijzenpot zitten boeken, pennen, eeuwige roem en een ticket voor de finale.

  Lees meer
 • #DigiBibart: de digitale week in een nieuw jasje

  Goed nieuws! De digitale week is terug én is volledig vernieuwd. Omdat ze nu ook gespreid is over oktober, november en december spreken we ook niet meer over de digitale week maar over #digibibart. Graffitilights, Scratch, Canva en digitale kamishibai... het aanbod is breed. Digiplezier verspreid over een aantal maanden: wat wil je nog meer?! 

  Lees meer
 • Luistervinken op 6 november met Eva Daeleman

  In haar lezing deelt Eva Daeleman haar inzichten over en visie op veerkracht, op bewuster leven, op kwetsbaarheid en op hoe je elke dag wat levenswijzer kan worden. Een handleiding voor de zoektocht die elk leven is, een eerlijke getuigenis over burn-out als een leerproces. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar in de bibliotheken en bij de cultuurdienst.

  Lees meer
Meer nieuws