Naar inhoud

Nieuws

 • Cinefolie Comique

  Leedse filmliefhebbers kunnen uitkijken naar een nieuwe themafilmavond in GC De Volkskring. We maken het op donderdag 3 mei extra ontspannend met de komische film A Man Called Ove. Kaarten kan je kopen in de bib aan 4 euro of 10 UiTPAS-punten. Aan de kassa betaal je 6 euro.

  Lees meer
 • Pop-up Kindertalentenfluisteraar in de bib

  Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in iets, maar over elke activiteit die vanzelf gaat en voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt en dat je je batterijen oplaadt. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent. De kindertalentenfluistaar kan hierbij helpen!

  Lees meer
 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving in tijdelijk contractueel verband van een 
  ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de dienst speelpleinwerking - periode van 1 juni 2018 tot en met 31 augustus 2018 - voltijds - niveau C1-C3.

  Lees meer
 • #bibvooriedereen

  Al heel wat Ledenaren ondertekenden digitaal of gewoon op papier in onze bibliotheek het charter #bibvooriedereen. Vind jij de bibliotheek een basisdienst waar elke burger recht op heeft? Vind jij het belangrijk dat jouw nieuwe gemeentebestuur in 2019 blijft investeren in de bib? Laat je stem horen en teken het charter op www.bibvooriedereen.be !

  Lees meer
Meer nieuws